Ounasvaaran Pirtit
Ounasvaaran Pirtit

Lapland Hotels
Lapland Hotels

Ski Sport Finland
Ski Sport Finland

Kirjautuminen
Käyttäjä:
Salasana:
 
Rekisteröidy
Unohditko salasanasi?
  Tulosta  Lähetä kaverille
Sulje
Sulje
Sulje


Santa Claus Ski Team ry on Rovaniemeläinen alppihiihdon erikoisseura. Seura tarjoaa mahdollisuuden harrastaa alppihiihtoa, sekä myös valmentautua ja kasvaa lajin huippu-urheilijaksi. Seuran viisi urheilijaa on nimetty lajin kansallisen kattojärjestön Ski Sport Finland ry:n maajoukkueisiin kuluvalle kaudelle. Yhdeksän urheilijaamme saavutti viime kaudella yhteensä 22 SM-mitalia. Lisäksi seuramme urheilijat saavuttivat kansainvälistä menestystä muun muassa MM-kisoissa ja maailmancupissa. Ski Sport Finlandin kansallisessa seuraluokittelussa seuramme on ollut jo vuosia kolmen parhaan joukossa.

  

Alppihiihtoharrastus antaa myös aikuisille upean mahdollisuuden olla tiiviisti mukana lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoiminnassa. Vanhempien mukanaolo mahdollistaa myös seuran toiminnan sekä kehittymisen ja tekee harrastuksesta mielekkäämmän myös lapsille. Seura toimii aktiivisesti vanhempien vapaaehtoistoiminnan myötä esimerkiksi järjestämällä kilpailuja.

 

Tervetuloa tutustumaan Alppihiihdon

mielenkiintoiseen maailmaan!

 


 Julkaistu: 07.09.2009 09:18

Kommentit (0)Facebook

Uusimmat uutiset
Pujottelun SM-kilpailut ja Tanjan uran päätösjuhla 6.4.2014
07.04.2014 20:12
Sunnuntaina laskettiin upeassa säässä SM-pujottelu ja juhlittiin Tanjan upean uran päätöstä. Täältä löydät linkkejä kuviin, videoihin ym. tapahtumasta.

Vaikuta seuran toimintaan, kerro mielipiteesi!
23.03.2014 17:37
Tule vaikuttamaan seuran tulevaan strategiaan, tulevaisuuden linjauksiin ja toimintaan ylipäätään ja yhteistyöhön. Kerro mielipiteesi seuran toiminnasta.

Alppihiihtäjien kannustusbiisi "Need More Snow" on julkaistu
05.11.2013 23:15
ARCTIC Cowboys Ltd.-yhtye ja Santa Claus Ski Team ovat julkaisseet alppihiihtäjien kannustusbiisin "Need More Snow" sekä siihen liittyvän musiikkivideon.

Kaikki uutiset |