Kumppaniksi

SANTA CLAUS SKI TEAM

Miksi kumppanuus menestyvän alppihiihtoseuran – Santa Claus Ski Teamin – kanssa tuo sinulle muutakin kuin näkyvyyttä?

Koska olet mukana joukkueessa.

Olet monen lapsen ja nuoren tukijoukoissa. Autat pitämään kustannukset kohtuullisina, jotta mahdollisimman moni voi jatkaa liikuntaharrastustaan. Joku heistä voittaa vielä mestaruuksia, mutta liikunnasta innostuminenkin ja tiimityön oppiminen on voitto.

Seurassamme on sekä kirkkaana loistavia että syttymässä olevia tähtiä, kuten maajoukkueurheilijat Hilla Hannola, Elia Lehto ja Turo Torvinen. Urheilijamme saavuttivat jälleen kaudella 2016/2017  lukuisan määrän SM-mitaleja ja olemme olleet jo vuosia lajiliittomme Ski Sport Finlandin seuraluokittelussa parhaiden alppihiihtoseurojen joukossa Suomessa. Yksi unelmistamme on palkata päätoiminen juniorivalmennuspäällikkö. Sinun avullasi onnistumme vielä siinäkin.

Brändisi on näkyvästi mukana vauhdikkaissa menestyksen hetkissä Suomessa ja ulkomailla. Mutta palkintopallille nouseminen ei ole kaikki mitä teet. Olet mukana pitämässä huolta täällä Lapissa lasten ja nuorten hyvinvoinnista.

Alppihiihto on joukkueurheilua, vaikka laskun käy suorittamassa yksi ihminen. Tarvitsemme sinua joukkueeseen. Sano kyllä ja saat:

• näkyvyyttä verkossa, seura-asuissa, kisa- ja harjoittelupaikoilla
• mahdollisuuden toteuttaa yhteiskuntavastuuta paikallisella ruohonjuuritasolla
• työhyvinvoinnin edistämistä

Kysy lisätiedot kumppanuudesta juha(at)jaakola.com tai puh. 0400 676 088/Juha Jaakola ja valitse yrityksellesi sopivin tapa olla mukana.

Kiitos!

IMG_0834