Kumppanit 2017/2018

Administer

www.administer.fi

Administer Oy tarjoaa mahdollisuuden siirtyä vaivattomaan ja kustannustehokkaaseen sähköiseen taloushallintoon. Paperittomana ja reaaliaikaisena se helpottaa johtamista sekä säästää aikaa ja luontoa. Palvelu perustuu www-pohjaisen järjestelmän ja asiakkaalle nimetyn asiantuntevan taloushallinnon ammattilaisen yhdistelmään. Vuonna 1985 perustettu perheyritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa, joka työllistää noin 200 taloushallinnon ammattilaista Rovaniemellä ja koko Suomessa. Administer tarjoaa myös laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Asiakkaita ovat mm. Santa Claus Ski Team, useat johtavat hiihtokeskukset, Kemijoki Oy, sekä noin 1700 muuta yritystä, yhdistystä ja säätiötä eri toimialoilta. Administer on Suomen alppi- ja freestylemaajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani.

www.audi.fi   www.porho.fi

Audi on enemmän kuin pelkkä auto. Se on huippumuotoilua ja edistyksellistä teknologiaa. Se on ennennäkemättömiä innovaatioita ja turvallisuutta. Se on kiehtovaa historiaa ja huikeita visioita. Se on menestyksellistä urheilua ja kiehtovia tapahtumia. Se on kokemuksia ja elämyksiä.

Tervetuloa Pörhölle Audi-kaupoille. Pörhön Autoliike Oy on viisikymmentävuotias perheyhtiö, joka toimii kahdeksassa kaupungissa Pohjois-Suomen alueella.

ADC

www.adcltd.fi

Tehoa kairaukseen ääriolosuhteissa – Arctic Drilling Company takaa tehokasta maaperätutkimusta äärimmäisissäkin olosuhteissa. Kaikki palvelumme ovat sertifioituja ja ympäristösuojelumenettelymme ovat standardien mukaisia. Maksimoimme työturvallisuuden määräaikaishuolloilla sekä kouluttamalla ja ohjeistamalla jokaisen koneen käyttäjän. Koneemme on kehitetty kestämään äärimmäisiä olosuhteita, paikasta ja ilmastosta riippumatta.

KarvoMella

www.karvomella.fi

Asianajotoimisto Karvo & Mella Oy on toiminut vuodesta 1986 alkaen tarjoten oikeudellisia palveluja Rovaniemellä. Hoidamme oikeudenkäyntiasioina sekä riita- että rikosasioita. Konsultoimme yksityishenkilöitä ja yrityksiä näiden oikeudellisissa asioissa. Hoidamme myös yrityssaneerausasioita ja konkurssipesiä.

www.brillet.fi

BRILLET – hiukan parempi optikkoliike. ”Yksi Brilletin perusajatus on Näköasiantuntijuus, joten liikkeen henkilökunta ja meillä vastaanottoa pitävät silmälääkärit on valittu tätä ajatusta silmällä pitäen. Meille on erittäin tärkeää tutkia ja palvella asiakkaamme huolella ja asiantuntemuksella ilman hätäilyä. Asiakkaan etu on meille tärkein ja vaadimme henkilökunnaltammekin samaa asennetta. Kaikkea toimintaamme ohjaavat arvot asiantuntijuus, ihmisläheisyys, paikallisuus ja eettisyys.”. Taina ja Pasi, Brilletin yrittäjät

BRP

www.brpscandinavia.com

Me BRP:llä keskitymme luomaan innovatiivisia tuotteita, jotka muuttavat moottoriurheilumaailmaa. Työntekijämme jakavat näkemykset kanssamme ja olemme jatkaneet tätä perinnettä yli 60 vuotta. Toimitamme parhaita kokemuksia niin lumelle, veteen, tieosuuksille kuin minne vain.

Energiapolar

www.energiapolar.fi

Energiapolar on lappilaisten oma sähkönmyyjä. Energiapolarin asiakkaana saat luotettavaa sähkökaupan kumppanuutta läheltä. Myymme sähköä mahdollisimman edullisesti ja aina vastuullisesti. Olemme sähkömarkkinoiden asiantuntijaorganisaatio, joka vastaa kysymyksiisi sähkön hinnasta, sähkösopimusten kilpailuttamisesta ja energiatehokkuudesta.

Fysial

www.fysial.fi

Sinuun sattuu koska jokin kehossa ei toimi oikein. Elämä särkee. Fysial korjaa! Saat Fysialista apua ongelmiin selässä, polvissa ja olkapäissä, työstä johtuviin kipuihin ja jäykkyyksiin, vammoista ja leikkauksista toipumiseen, päänsärkyyn, urheilu- ja kuntoilusuorituksen parantamiseen.

indata

www.indata.fi

Tervetuloa uuden ajan palvelevaan ratkaisutaloon!

Valikoimistamme löydät kaiken tietotekniikan kotiisi ja toimistoosi.  InDatan huolto- ja asennuspalvelut auttavat tietoteknisen ongelman kohdatessa. Huollamme ja korjaamme myymälässämme kaiken merkkiset tietokoneet. Tarjoamme myös luotettavia ja nopeita tukipalvelusopimuksia yritysasiakkaille.

Santa Claus Office

santaclauslive.com

Tervetuloa Joulupukin Kammariin, Joulupukki on tavattavissa Kammarissaan vuoden jokaisena päivänä! Joulupukin Kammari sijaitsee Joulupukin Pajakylässä, Rovaniemellä. Rovaniemelle pääsee julkisilla kulkuvälineillä lentäen, junalla, tai bussilla.

www.jaakola.com

Tunnetusti tehokasta Kiinteistönvälityspalvelua jo yli 20 vuoden ajan Rovaniemellä. Kotona on hyvä olla!

www.kemijoki

Vesisähköä vastuullisesti ja kustannustehokkaasti.

KLKopio

www.klkopio.fi

Erotu aidosti KL-Digipainolla

Monipuoliset digipainotuotteet ja kopiopalvelut kaikkiin yrityksesi tarpeisiisi. Herätä ideasi eloon KL-Digipainon moderneilla digipainon ominaisuuksilla sekä mainospalveluilla. Redi-palvelumme takaa aina viime hetken ideasi valmiiksi heti seuraavaksi päiväksi.Löydät uuden ajan digipaino- ja kopiopalvelumme vain Rovaniemeltä, mutta saat ne salamannopeasti koko Lapin lääniin.

Korteniemi2

www.koneliike.fi

Koneliike Korteniemi on Rovaniemellä toimiva moottorikelkkoihin, mönkijöihin ja veneisiin erikoistunut pienkoneliike. Meiltä löydät niin uutuudet, vaihdokit, varaosat kuin tarvikkeet ja varusteetkin. Valikoimaamme kuuluvat myös mopot, moottori- ja raivaussahat sekä puutarhakoneet. Verkkokauppa palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa.

www.konicaminolta.fi

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n ydinliiketoimintaa on tarjota tulostuksenhallinnan palveluita ja ratkaisuja toimiston tulostusympäristöön sekä tuotantotulostuksen ratkaisuja ja palveluita ammattitulostusympäristöihin. Palkitut ratkaisumme on suunniteltu optimoimaan tuottavuus, parantamaan työn tehokkuutta, vähentämään kustannuksia ja niiden ympäristövaikutuksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta olemme saaneet luotettavan kumppanin maineen.

www.lambi.com/fi

Hei! Täällä Lambi.

Tavoitteemme ja intohimomme on pehmeä kosketus. Aina. Koska uskomme, että pehmeys kuuluu kaikille ja jokainen iho kaipaa pehmeää kosketusta. Siksi voit olla sataprosenttisen varma, että Lambi tarkoittaa äärimmäistä pehmeyttä.

Lapinapuvalinepalvelu

www.lapinapuvalinepalvelu.fi

Lapin Apuvälinepalvelu on erikoisliike, joka tuottaa ja myy kuntoutuksen apuvälineitä. Tavoitteena on tuoda laadukkaat, luotettavat ja ammattitaitoiset apuvälinepalvelut lähemmäs Lappilaisia. Lapin Apuvälinepalvelussa apuvälineen valinta tehdään aina yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti, ottaen huomioon erityisesti asiakkaan toimintakyvyn, elämäntilanteen sekä esteettiset mieltymykset. Apuvälineen käytön kannalta on tärkeää, että asiakas tuntee apuvälineen omakseen.

LapinIsännöintikeskus

 www.lapinisannointikeskus.fi

Lapin Isännöintikeskus Oy on perustettu vuonna 1998. Toimialamme on isännöintipalvelun sekä siihen liittyvien palvelujen tuottaminen erityyppisille asunto- ja kiinteistöosakeyhtiölle. Nykyinen asiakaskantamme kattaa useita erityyppisiä ja kokoisia kiinteistöjä. Yrityksemme henkilökunnan pyrkimyksenä on toteuttaa ajatusta, että isännöintikohteemme ja niiden käyttäjät ovat aina hyvissä käsissä. Pyrimme kehittämään kokoajan  palvelutoimintaamme, jonka tavoitteena on asiakkaidemme kiinteistöjen arvon säilyminen ja asumistyytyväisyyden lisääminen yhdessä kiinteistöjen päättäjien kanssa. Käytössämme on nykyaikaiset ja ajantasaiset alan ohjelmistot.  Toimintamme tarkoituksena on myös omalta osaltamme parantaa isännöinnin laatutasoa ja arvostusta. Tästä syystä olemme mukana myös aktiivisesti alan järjestön toiminnassa. Yrityksen toiminnassa ohjenuorana on ISA ry:n (Isännöitsijöiden auktorisointiyhdistys ry) laatima Hyvä isännöintitapa – Isännöinnin eettiset ohjeet.

Lapinkumi

www.lapinkumi.fi

Lapin Kumi Oy:n tavoite on olla johtava rengasalan erikoisliike Lapissa. Tavoite saavutetaan tarjoamalla asiakkaille rengasalan parhaita ja laadukkaimpia tuotteita kottikärrynrenkaista isoihin maansiirtokoneen renkaisiin. Kaikki myymämme tuotteet pystymme itse asentamaan, huoltamaan ja korjaamaan.

www.laplandhotels.com

Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 11 hotellia eri puolella Lappia sekä neljä laskettelukeskusta. Lapland Hotelsilla on noin
1 300 huonetta, huoneistoa ja mökkiä sekä noin 7 000 ravintolapaikkaa Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä,
Oloksella, Luostolla , Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä lisäksi hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä Äkäslompolon
kylässä, Oloksella, Pallaksella ja Luostolla.

www.ulapland.fi

Lapin yliopisto on Euroopan pohjoisin tiede- ja taideyliopisto. Arktinen yliopistomme kouluttaa tieteen ja taiteen osaajia aivan Napapiirin tuntumassa modernilla kampusalueella. Yliopistossamme opiskelee noin 4400 opiskelijaa, ja jopa viidennes aloittavista opiskelijoistamme on kansainvälisiä opiskelijoita.

Yliopistomme koulutus- ja tutkimusaloja ovat kasvatustieteet, oikeustiede, taideteollinen ala, yhteiskuntatieteet sekä pohjoiset ja arktiset kysymykset. Koulutamme noin viidenneksen Suomen juristeista ja reilu neljänneksen taideteollisen alan korkeasti koulutetuista osaajista.

Lappset

www.lappset.fi

Tervetuloa leikin maailmaan! Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikkipaikkavälinevalmistajista. Kutsumme kaiken ikäiset ihmiset vauvasta vaariin ulos leikkimään, liikkumaan ja olemaan yhdessä. Lappset tarjoaa leikki- ja liikuntapaikkavälineiden lisäksi laajan valikoiman piha-, puisto- ja kadunkalusteita. Tuotteemme saavat aikaan iloa jo yli 40 maassa, miljoonille lapsille ja aikuisille.

Levirakennus

www.levi-rakennus.fi

Levi-Rakennus Oy on vuonna 1982 perustettu itsenäinen lappilainen rakennusliike, joka on keskittynyt asuin-, toimitila- ja liikerakentamiseen koko Lapin alueella keskuspaikkanaan Rovaniemi. Kolmenkymmenen vuoden aikana Levi-Rakennus Oy:n ammattilaiset ovat rakentaneet satoja toimitila- ja asuntokohteita.

Madboy

www.madboy-audio.com

MadBoy on kansainvälisesti rekisteröity tuotemerkki. Brändin takana on ryhmä kansainvälisiä karaoke- ja musiikkialan ammattilaisia. Valmistamme laadukkaita karaoke- ja musiikkilaitteita kohtuulliseen hintaan. Omalla tuotannollamme takaamme kuluttajille tasaisen laadun ja selkeästi kilpailukykyiset hinnat. Tuotteemme ovat aina sertifioituja kohdemaiden turvallisuus- ja laatuvaatimusten mukaan.

Optia

www.saastopankki.fi

Kotimainen ja palveleva pankki –  Säästöpankki Optia on vuonna 1883 perustettu Säästöpankkiryhmän suurin pankki. Palvelemme asiakkaitamme 17 paikkakunnalla. Päämäärämme on edistää säästämistä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia. Toimimme lähellä asiakasta ja teemme päätökset paikallisesti sekä vastuullisesti. Haluamme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua itse kullekin parhaiten sopivalla tavalla: Saat meihin yhteyden verkkopankkiviestillä, käymällä konttorissamme tai soittamalla. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Ounasvaara

www.ounasvaara.fi

Tervetuloa Oukulle! Ounasvaaran hiihtokeskus, tuttavallisesti Oukku, sijaitsee lähes Rovaniemen keskustassa. Kehittyvä hiihtokeskus kutsuu laskettelusta innostuneita läheltä ja kaukaa. Erityisen suosittu keskus on rauhallisuutta ja hyvää palvelua arvostavien lapsiperheiden keskuudessa. Rinteiden lisäksi Ounasvaaralla on paljon merkittyjä ja huollettuja reitistöjä sekä lukuisia hyviä maisemapaikkoja. Kesällä Ounasvaaralla voi laskea kesäkelkkarataa ja pyöräillä. Hisseistä avautuu kaunis maisema ympäri vuoden.

Pyhä

www.pyha.fi

Tervetuloa tunturiin, ystävä. Kansallispuiston vieressä ihminen tuntee pienuutensa luonnon rinnalla. Pyhä on elämys, joka vaikuttaa pitkään jälkikäteenkin. Pyhän ystävyys on ikuista.

Keskuspesula

www.rokepe.fi

TÄYDEN PALVELUN PESULA! –  Tarvitsetko pesua? Rovaniemen Keskuspesula tarjoaa pesulapalvelut ja lisäksi tekstiilien vuokrausta, vaihtomattopalvelua ja asiantuntijapalveluita. Palvelemme yrityksiä, laitoksia ja yksityisiä ihmisiä Lapin läänissä. Palvelupisteemme toimii myös myymälänä.

SantaSport

www.santasport.fi

Urheilun ja hyvinvoinnin keidas keskellä luontoa ja kaupunkia. Ounasvaara Resort ja Santasport Lapin Urheiluopisto palvelevat sekä perhelomalla että vapaa-ajasta nauttivia pariskuntia, yksittäisiä matkailijoita, porukoita ja yritysvieraita. Yhteistä kaikille vieraillemme on halu heittäytyä urheilulliseen elämäntapaan ja voida hyvin myös lomalla – pinnistelemättä. Meille sporttinen loma merkitsee leikkiä, seikkailua ja elämyksiä sekä sisätiloissa että ulkona Ounasvaaran ja koko Rovaniemen upeissa maastoissa.

Tervesytalo

www.terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Tarjoamme monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori.

Seven1

www.seven-1.com

Me olemme sinun. Täällä on aina kuppi kahvia ja kuunteleva korva. Kerro millaisen haasteen edessä olet. Me lähdemme mukaasi – täysillä. Lupaamme kilpailuetua muotoilulla ja joustavaa palvelua hauskalla meiningillä. Olemme mainostoimisto toimipaikkanaan Rovaniemi. Palvelujamme saat sinne missä ikinä oletkin.

Vastuuremontti

www.vastuuremontti.fi

Ihmisen kokoisia remontteja. Vastuuremontti on toiminut jo vuodesta 1975 lähtien. Maalaamisen lisäksi saat meiltä remontit lattiasta kattoon. Haluamme tarjota mahdollisimman vaivattomia remontteja niin kodin laittajille kuin asumisen ammattilaisille. Palvelumme, Vastuuremontti, sisältää kaiken tarvittavan. Asiakkainamme on mm. yksityisiä ihmisiä, vuokranantajia, yrityksiä ja taloyhtiöitä.