Seurainfo

Santa Claus Ski Team ry on Rovaniemeläinen alppihiihdon erikoisseura. Seura tarjoaa mahdollisuuden harrastaa alppihiihtoa, sekä myös valmentautua ja kasvaa lajin huippu-urheilijaksi. Seuran urheilijat ovat menestyneet niin SM-tasolla kuin MM-kilpailuissa ja maailmancupissa. Laijiliiton Ski Sport Finlandin kansallisessa seuraluokittelussa seuramme on ollut jo parhaiden seurojen joukossa Suomessa.

Alppihiihtoharrastus antaa myös aikuisille upean mahdollisuuden olla tiiviisti mukana lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoiminnassa. Vanhempien mukanaolo mahdollistaa myös seuran toiminnan sekä kehittymisen ja tekee harrastuksesta mielekkäämmän myös lapsille. Seura toimii aktiivisesti vanhempien vapaaehtoistoiminnan myötä esimerkiksi arvostettuna kilpailujen järjestäjänä.

Seuramme arvot ovat: Yhteisöllisyys, Turvallisuus, Tasa-arvoisuus ja Monipuolisuus.

Yhteystiedot ja laskutustiedot

Santa Claus Ski Team ry

Y-tunnus 2032043-1
c/o Santasport Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2, 96400 ROVANIEMI
info(at)scst.fi

www.santaclausskiteam.fi • www.facebook.com/santaclausskiteam • www.facebook.com/sporttikerho

Pyydämme toimittamaan kaikki meille osoitetut laskut verkkolaskuina seuraavaan osoitteeseen: OVT-tunnus: 003720320431   Operaattori: BasWare

Mikäli ette pysty toimittamaan laskuja verkkolaskuina pyydämme toimittamaan
laskut paperisena osoitteeseen: Santa Claus Skl Team ry, PL 176, 00101 HELSINKI
Laskuja voi toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen: Iaskut@administer.fi

Seuran jäsenten siirto Myclubiin päivityspyynnöt; info@scst.fi

Internet sivujen päivitykset juha(at)jaakola.com

Santa Claus Ski Team ry:llä (SCST) on oikeus omassa harkinnassaan olla julkaisematta sille toimitettua materiaalia sekä poistaa palvelusta jo julkaistu materiaali.Aineiston tarjoaja myöntää SCST:lle oikeuden muokata, kopioida, julkaista tai olla julkaisematta kokonaan tai osittain kaikkia materiaalia jota sille on toimitettu.SCST pidättää oikeuden muuttaa sivuja tai estää pääsyn sivuille milloin tahansa siitä erikseen ilmoittamatta.

Seurakehittäjä

Syksyllä 2018 seurassa on aloittanut seurakehittäjän-toimessa Kaisa Puttonen. Kaisaan voi olla yhteydessä kaikissa seuran toimintoihin liittyvissä asioissa kaisa.puttonen(at)scst.fi, puh. 040 680 0451.


Kaisa Puttonen

Santa Claus Ski Team hallitus 2019-2020


Antti Herajärvi, puheenjohtaja
antti.herajarvi(at)bilmax.com, puh. 0400 694 008


Maija Aarto, varapuheenjohtaja
maija.aarto(at)gmail.com, puh. 050 371 5467


Anna Kangas, rahastonhoitaja/sihteeri
hariannasouvenirs(at)gmail.com, puh. 044 223 2229


Hannu-Pekka Alasuutari, hallituksen jäsen
hannu_pekka_alasuutari(at)hotmail.com

Ilkka
Ilkka Jänkälä, hallituksen jäsen
ijankala(at)gmail.com, puh. 040 772 3589

Varainhankinta

Varainhankinta seuralle on tärkeää, jotta harrastuksen kustannukset saadaan pidettyä kohtuudessa ja meillä on paremmat edellytykset viedä lappilaista alppihiihdon osaamista maailmalle! Varainhankinnan/seuratuen keinoja tullaan edelleen kehittämään ja ideoita, talkooprojekteja sekä vinkkejä uusista yhteistyökumppaneista ottaa vastaan Juha Jaakola, juha(at)jaakola.com, p. 0400 676 088.


Juha Jaakola

Aktiiviset vanhemmat ovat seuratoiminnan kulmakivi!

Lasten ja nuorten alppiharrastus vaatii vanhemmilta aktiivista panostusta. Vanhempien mukana olo seuran toiminnassa on erittäin arvokasta ja tärkeää.

Alppiharrastuksesta on mahdollisuus tehdä koko perheen yhteinen harrastus ja kokea elämyksiä niin rinteessä kuin rinteiden ulkopuolellakin.  Kaikkien tarvitse osata olla suksilla, sillä paljon mielekästä ja mukavaa tekemistä löytyy. Tehtäviin opastetaan ja annetaan ohjausta, eikä etukäteis tietoja tai taitoja tarvita. Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

Tervetuloa joukolla mukaan toimintaan!