Info

Tanja Poutiainen Sporttikerho

Santa Claus Ski Team ottaa vastuuta lasten liikuttamisesta Rovaniemellä

Santa Claus Ski Team käynnistää syksyllä 5–10-vuotiaille suunnatun Tanja Poutiainen Sporttikerhon. Kerho toimii maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:30–19:00 välillä 2.9.2019–27.5.2020.

Ympärivuotinen kerho tutustuttaa rovaniemeläiset lapset ja perheet monipuolisen liikunnan pariin. Sporttikerhossa liikutaan kouluvuoden ympäri vuodenaikoja hyödyntäen. Syksyllä yleisurheillaan sekä voimistellaan, talvella hiihdetään, luistellaan ja lasketellaan ja keväällä pelataan pallopelejä. 

Fyysinen aktiivisuus on edellytys lapsen normaalille kasvulle ja kehitykselle. Kouluikäisten lasten liikuntasuositus on 1–2h tuntia monipuolista liikkumista päivässä. Kerhosta lapsi saa liikkumisen iloa ja oppii uusia taitoja mukavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. 

Perhe on tärkeä roolimalli liikunnallisten arkirutiinien luomisessa.  Osa Sporttikerhon harjoituksista on suunniteltu koko perheelle, jolloin vanhemmatkin ovat tervetulleita mukaan.

Tanja Poutiainen Sporttikerhoon ilmoittautuminen jatkuu 15.8.2019 asti.

Kerho on maksullinen ja hinta sisältää Ounasvaaran kausikortin, Skipass-vakuutuksen, seuran jäsenmaksun sekä pääsymaksut mm. Rollohalliin. Kerho käynnistyy 2.9.2019 ja päättyy 27.5.2020 (koulujen loma-aikoina ei ole harjoituksia).

Tanja Poutiainen-Rinne toimii Sporttikerhon kummina ja kannustaa lapsia liikkumaan monipuolisesti. Alppihiihdon Olympia- ja MM-mitalisti kehottaa myös vanhempia lähtemään lasten harrastuksiin mukaan; ”Alppihiihto on ennen kaikkea koko perheen laji. Sporttikerhossa lapsi saa hauskoja liikuntakokemuksia ja samalla aikuinenkin saa vinkkejä, miten kerhon ulkopuolellakin voisi pelata tai leikkiä.” 

Perustietoa Sporttikerhosta

Tanjan Alppihiihtokouluna aiemmin tunnettu Tanja Poutiainen Sporttikerho on tarkoitettu 5-10-vuotiaille lapsille. Liikumme vuodenaikoja hyödyntäen; syksyllä yleisurheillen sekä voimistellen, talvella hiihtäen, luistellen ja lasketellen sekä keväällä palloillen. 

Toiminta järjestetään koulun lukukausien aikana. Liikuntakerhoa ohjaavat SCST:n lasten liikuntaan erikoistuneet valmentajat. Liikuntakerho liikkuu Ounasvaaran alueella.

Alppihiihtokauden aikana oppii turvallisen rinnekäyttäytymisen lisäksi ratalaskun perustaitoja kuten tasapainoa ja kääntämistä. Tanja käy myös pitämässä ainakin yhdet harjoitukset.

Katso myös lisätietoja näiltä  sivuilta:

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua netissä täytettävällä  ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen saat osallistumismaksusta laskun (laskutetaan loka-marraskuussa), jonka maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Lisätietoja Tanja Poutiainen Sporttikerhosta saa Kaisa Puttoselta,  kaisa.puttonen@scst.fi, puh. 040 6800451.

Facebook

Koulun ajankohtaisia asioita ja tunnelmia edelliskausien Tanjan Alppihiihtokoulusta löytyy facebook-sivuilta  https://www.facebook.com/sporttikerho

Tervetuloa laskuoppiin!

Tanja Poutiainen Sporttikerho yhteistyössä