Info

Tanjan Alppihiihtokoulu 2018/2019

Tulevan talven (2018/2019) Tanjan Alppihiihtokoulu alkaa marraskuussa 21.11.2018 Ounasvaaralla ja päättyy lauantaina 13.4.2019 tunturiretkeen Luostolle.

Perustietoa Tanjan Alppihiihtokoulusta

Lasten Alppihiihtokoulu on tarkoitettu noin 6-10-vuotiaille, jotka pääsevät itse hissiin ja pääsevät myös rinteen alas jo omatoimisesti. Aivan ensimmäisiä kertoja rinteeseen tuleville lapsille suosittelemme alkuun Ounasvaaran hiihtokeskuksen hiihtokoulun Werneri-kursseja.

Alppihiihtokoulussa on hauskaa harjoittelua leikkien, pelien ja ratalaskun merkeissä sekä kaksi harjoituskilpailua. Koulussa opitaan turvallisen rinnekäyttäytymisen lisäksi ratalaskun perustaitoja kuten tasapainoa, kääntämistä ja oikea laskuasento. Harjoituksia vetävät kokeneet ohjaajat ja Tanja käy myös pitämässä ainakin yhdet harjoitukset. Tanjan Alppihiihtokoulu on mukana FIS:n Snowkidz-projektissa, lisätiedot www.snowkidz.com.

Katso myös lisätietoja näiltä Tanjan Alppihiihtokoulun  sivuilta:

SnowKidz_3

Osallistumismaksu ja Ounasvaaran kausikortti

Kaudelle 2018/2019 Alppihiihtokoulun osallistumismaksu on 350,00 euroa sisältäen Ounasvaaran kausikortin, valmennuksen, bussikuljetuksen matkaeväineen Pyhän päätösretkelle ja seuran jäsenmaksun. Osallistumismaksu laskutetaan ennen kauden aloitusta loka-marraskuun aikana. Kausikortit saa hakea Ounasvaaran lipunmyynnistä rinteiden auettua nimeä vastaan, kun osallistumismaksu on maksettu. Osallistumismaksun lisäksi on hankittava pakollisena vakuutuksen sisältävä Suomen hiihtoliiton Skipassi. Ski Passin hinta on 25,00 euroa ja talven 2018/2019 Ski Passin voi lunastaa 1.7.2018 alkaen osoitteesta www.suomisport.fi. Lisätietoja Ski passista löytyy täältä.

Huom! Myös tällä kaudella Tanjan Alppihiihtokoululaisten huoltajat voivat liittyä seuran jäseneksi edullisella paketilla, johon sisältyy myös kausikortti Ounasvaaralle. Muistathan, että bonuksena Ounasvaaran kausikortilla lasket myös Luostolla, Oloksella ja Pallaksella! Lisätiedot huoltajien jäsenpaketista juha@jaakola.com, puh. 0400-676 088.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua netissä täytettävällä  ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen saat osallistumismaksusta laskun (laskutetaan loka-marraskuussa), jonka maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Lisätietoja Tanjan Alppihiihtokoulusta Kaisa Puttoselta,  kaisa.puttonen@santasport.fi, puh. 040 6800451.

Facebook

Koulun ajankohtaisia asioita ja tunnelmia edelliskausien kouluista löytyy facebook-sivuilta  www.facebook.com/alppihiihtokoulu

Tervetuloa laskuoppiin!