Info

Tanjan Alppihiihtokoulu 2017/2018

Tulevan talven (2017/2018) Tanjan Alppihiihtokoulu alkaa marras-joulukuussa heti kun rinteet saadaan auki Ounasvaaralla ja päättyy lauantaina 7.4.2018 tunturiretkeen Pyhälle.

Perustietoa Tanjan Alppihiihtokoulusta

Lasten Alppihiihtokoulu on tarkoitettu noin 6-10-vuotiaille, jotka pääsevät itse hissiin ja pääsevät myös rinteen alas jo omatoimisesti. Aivan ensimmäisiä kertoja rinteeseen tuleville lapsille suosittelemme alkuun Ounasvaaran hiihtokeskuksen hiihtokoulun Werneri-kursseja.

Alppihiihtokoulussa on hauskaa harjoittelua leikkien, pelien ja ratalaskun merkeissä sekä kaksi harjoituskilpailua. Koulussa opitaan turvallisen rinnekäyttäytymisen lisäksi ratalaskun perustaitoja kuten tasapainoa, kääntämistä ja oikea laskuasento. Harjoituksia vetävät kokeneet ohjaajat ja Tanja käy myös pitämässä ainakin yhdet harjoitukset. Tanjan Alppihiihtokoulu on mukana FIS:n Snowkidz-projektissa, lisätiedot www.snowkidz.com.

Katso myös lisätietoja näiltä Tanjan Alppihiihtokoulun  sivuilta:

SnowKidz_3

Osallistumismaksu ja Ounasvaaran kausikortti

Kaudelle 2017/2018 olemme uudistaneet Tanjan Alppihiihtokoulun maksut siten, että koulun osallistumismaksu on 320,00 euroa sisältäen Ounasvaaran kausikortin, valmennuksen, bussikuljetuksen matkaeväineen Pyhän päätösretkelle ja seuran jäsenmaksun. Osallistumismaksu laskutetaan ennen kauden aloitusta loka-marraskuun aikana. Kausikortit saa hakea Ounasvaaran lipunmyynnistä rinteiden auettua nimeä vastaan, kun osallistumismaksu on maksettu. Osallistumismaksun lisäksi on hankittava pakollisena vakuutuksen sisältävä Suomen hiihtoliiton Skipassi. Ski Passin hinta on 20,00 euroa ja talven 2017/2018 Ski Passin voi lunastaa viikosta 38 alkaen osoitteesta www.suomisport.fi. Lisätietoja Ski passista löytyy täältä.

Huom! Tälle kaudelle myös Tanjan Alppihiihtokoululaisten huoltajat voivat liittyä seuran jäseneksi edullisella paketilla, johon sisältyy myös kausikortti Ounasvaaralle ja bonuksena kausikortillahan lasket tänä talvena myös Luostolla, Oloksella ja Pallaksella! Lisätiedot huoltajien jäsenpaketista juha@jaakola.com, puh. 0400-676 088.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua netissä täytettävällä  ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen saat osallistumismaksusta laskun (laskutetaan loka-marraskuussa), jonka maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Lisätietoja Tanjan Alppihiihtokoulusta Juha Jaakolalta,  juha@jaakola.com, puh. 0400-676 088.

Facebook

Koulun ajankohtaisia asioita ja tunnelmia edelliskausien kouluista löytyy facebook-sivuilta  www.facebook.com/alppihiihtokoulu

Tervetuloa laskuoppiin!

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.