Santa Claus Ski Team ry kehittää juniorivalmennustoimintoja kaudelle 2018-2019

11:06

Kaisa Puttonen on aloittanut Santa Claus Ski Team ry:n ensimmäisenä palkattuna työntekijänä 10.9.2018 alkaen seurakehittäjän toimessa. Kaisan vastuualueisiin kuuluu seuran junioritoiminnan kehittäminen ja terävöittäminen.

”Olen innoissani paluusta Lappiin ja mahdollisuudesta työskennellä Santa Claus Ski Team:ssa. Seuralla on pieni, mutta innostunut joukko lapsia ja nuoria jo lajin parissa. Tavoitteenamme on saada kasvatettua junioreiden määrää rinteessä sekä innostaa nämä lapset ja nuoret jatkamaan hienon lajin parissa vielä useat vuodet. ”

Kaisan työpanoksesta puolet on SCST:n seuratoimintojen kehittämisessä ja puolet ajasta kuluu Santasportilla Yläkouluakatemiassa alppihiihdon vastuuvalmentajana sekä Elämisen taidot – nimisen oppiaineen asiantuntijana.

Kaisa on valmentanut viisi viimeistä vuotta GrIFK Alpinessa ikäluokissa U8-U16. Hänen vastuullaan on ollut myös Suomen kolmanneksi suurimman hiihtokoulun toiminta sekä sen kehittäminen. Ennen GrIFK Alpine:ssa työskentelyä hän valmensi opintojen ohella Santa Claus Ski Team:n junioreita. Talvea ja lumilajeja rakastavana persoonana Kaisa on hakenut oppia ja lajin uusia tuulia viimeiset kolme kesää Uudesta-Seelannista. Hänen oma aktiiviuransa alppihiihdossa alkoi juniori sarjoista ja jatkui aina FIS-ikäiseksi.

”Itsensä jatkuva kehittäminen on minulle työssäni tärkeää. SCST:n ja Santasportin yhteistyö luo mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen. Pääsen työskentelemään junioreiden kanssa lähes kaikissa urheilijan polun vaiheissa ja tukemaan heitä tavoitteissaan. On mahtava fiilis, kun näkee urheilijan saavuttavan, tavoitteensa oli se sitten millainen tahansa”


Kaisa Puttonen

Santa Claus Ski Team ry

Lisätiedot:
Kaisa Puttonen, puh. 040 680 0451, kaisa.puttonen@santasport.fi
Ilkka Jänkälä, puh. 040 772 3589, ijankala@gmail.com

www.santaclausskiteam.fi
www.facebook.com/santaclausskiteam
www.facebook.com/alppihiihtokoulu