Kumppanit


www.administer.fi

Administer Oy tarjoaa mahdollisuuden siirtyä vaivattomaan ja kustannustehokkaaseen sähköiseen taloushallintoon. Paperittomana ja reaaliaikaisena se helpottaa johtamista sekä säästää aikaa ja luontoa. Palvelu perustuu www-pohjaisen järjestelmän ja asiakkaalle nimetyn asiantuntevan taloushallinnon ammattilaisen yhdistelmään. Vuonna 1985 perustettu perheyritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa, joka työllistää noin 200 taloushallinnon ammattilaista Rovaniemellä ja koko Suomessa. Administer tarjoaa myös laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Asiakkaita ovat mm. Santa Claus Ski Team, useat johtavat hiihtokeskukset, Kemijoki Oy, sekä noin 1700 muuta yritystä, yhdistystä ja säätiötä eri toimialoilta. Administer on Suomen alppi- ja freestylemaajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani.


www.audi.fi   www.porho.fi

Audi on enemmän kuin pelkkä auto. Se on huippumuotoilua ja edistyksellistä teknologiaa. Se on ennennäkemättömiä innovaatioita ja turvallisuutta. Se on kiehtovaa historiaa ja huikeita visioita. Se on menestyksellistä urheilua ja kiehtovia tapahtumia. Se on kokemuksia ja elämyksiä.

Tervetuloa Pörhölle Audi-kaupoille. Pörhön Autoliike Oy on viisikymmentävuotias perheyhtiö, joka toimii kahdeksassa kaupungissa Pohjois-Suomen alueella.

BRP
www.brpscandinavia.com

Me BRP:llä keskitymme luomaan innovatiivisia tuotteita, jotka muuttavat moottoriurheilumaailmaa. Työntekijämme jakavat näkemykset kanssamme ja olemme jatkaneet tätä perinnettä yli 60 vuotta. Toimitamme parhaita kokemuksia niin lumelle, veteen, tieosuuksille kuin minne vain.


Comeback Center

Comeback Center auttaa kuntoutumaan vaikeistakin vammoista yksilöllisesti laaditun tehokuntoutusohjelman avulla. Suomen parhaimmistoon kuuluvien ammattilaisten ja monipuolisten tilojen avulla kuntoutuja voi keskittyä olennaiseen – palaamaan takaisin suorituskykynsä huipulle. Kuntoutuja pääsee myös hyötymään Tanja Poutiaisen syvällisestä tietämyksestä huippu-urheilusta ja kuntoutuksesta.


www.intersport.fi/fi/kauppa/rovaniemi/

Tervetuloa viihtymään Intersportin ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan palveltavaksi. Kuulumme kansainväliseen Intersport-ketjuun, joten olemme osa maailman suurinta urheilukauppaketjua. Monipuolinen valikoimamme rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä Intersport-ketjun omista merkkituotteista. Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat ja trendikkäät vaatteet ja jalkineet kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan. Santa Claus Ski Teamin jäsenedut löydät täältä.

Santa Claus Office
santaclauslive.com

Tervetuloa Joulupukin Kammariin, Joulupukki on tavattavissa Kammarissaan vuoden jokaisena päivänä! Joulupukin Kammari sijaitsee Joulupukin Pajakylässä, Rovaniemellä. Rovaniemelle pääsee julkisilla kulkuvälineillä lentäen, junalla, tai bussilla.


www.kemijoki

Vesisähköä vastuullisesti ja kustannustehokkaasti.

Korteniemi2
www.koneliike.fi

Koneliike Korteniemi on Rovaniemellä toimiva moottorikelkkoihin, mönkijöihin ja veneisiin erikoistunut pienkoneliike. Meiltä löydät niin uutuudet, vaihdokit, varaosat kuin tarvikkeet ja varusteetkin. Valikoimaamme kuuluvat myös mopot, moottori- ja raivaussahat sekä puutarhakoneet. Verkkokauppa palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa.


www.hellyhansen.com

Helly Hansenin tarina sai alkunsa Norjassa vuonna 1877, kun merikapteeni Helly Juell Hansen ryhtyi tuottamaan säänkestäviä varusteita merenkulun ammattilaisille. Historiansa aikana Helly Hansen on vakiinnuttanut asemansa ammattilaisten, urheilijoiden ja aktiiviliikkujien luottomerkkinä niin vesillä kuin vuoristoissa, ympäri vuoden.

Lapinkumi
www.lapinkumi.fi

Lapin Kumi Oy:n tavoite on olla johtava rengasalan erikoisliike Lapissa. Tavoite saavutetaan tarjoamalla asiakkaille rengasalan parhaita ja laadukkaimpia tuotteita kottikärrynrenkaista isoihin maansiirtokoneen renkaisiin. Kaikki myymämme tuotteet pystymme itse asentamaan, huoltamaan ja korjaamaan.


www.laplandhotels.com

Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 11 hotellia eri puolella Lappia sekä neljä laskettelukeskusta. Lapland Hotelsilla on noin
1 300 huonetta, huoneistoa ja mökkiä sekä noin 7 000 ravintolapaikkaa Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä,
Oloksella, Luostolla , Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä lisäksi hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä Äkäslompolon
kylässä, Oloksella, Pallaksella ja Luostolla.


www.ulapland.fi

Lapin yliopisto on Euroopan pohjoisin tiede- ja taideyliopisto. Arktinen yliopistomme kouluttaa tieteen ja taiteen osaajia aivan Napapiirin tuntumassa modernilla kampusalueella. Yliopistossamme opiskelee noin 4400 opiskelijaa, ja jopa viidennes aloittavista opiskelijoistamme on kansainvälisiä opiskelijoita.

Yliopistomme koulutus- ja tutkimusaloja ovat kasvatustieteet, oikeustiede, taideteollinen ala, yhteiskuntatieteet sekä pohjoiset ja arktiset kysymykset. Koulutamme noin viidenneksen Suomen juristeista ja reilu neljänneksen taideteollisen alan korkeasti koulutetuista osaajista.


www.lumimedical.com

Lumi Medical on Santa Claus Ski Teamin vastuullisuuskumppani. Lumi Medical valmistaa Varkaudessa CE-merkittyjä ja suu-nenäsuojaimia. Tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä.
RATIA Design-maskit saatavilla joulukuussa 2020!


www.rova-lappi.fi

Rovaniemeläinen RovaLappi Rakennus Oy, entiseltä nimeltään Levi-Rakennus Oy, rakentaa ja saneeraa nykyaikaiset toimi- ja liiketilat Lapissa. Meiltä löydät myös toimivan kodin Rovaniemen keskustan tuntumasta, hyvien palvelujen läheisyydestä. Asuntorakentamisesta vastaa RovaLappi Kodit Oy. Laatumme kulmakiviä ovat omat vakituiset ammattilaiset, osaava työnjohto sekä tinkimättömyys kosteudenhallinnassa.

Ounasvaara
www.ounasvaara.fi

Tervetuloa Oukulle! Ounasvaaran hiihtokeskus, tuttavallisesti Oukku, sijaitsee lähes Rovaniemen keskustassa. Kehittyvä hiihtokeskus kutsuu laskettelusta innostuneita läheltä ja kaukaa. Erityisen suosittu keskus on rauhallisuutta ja hyvää palvelua arvostavien lapsiperheiden keskuudessa. Rinteiden lisäksi Ounasvaaralla on paljon merkittyjä ja huollettuja reitistöjä sekä lukuisia hyviä maisemapaikkoja. Kesällä Ounasvaaralla voi laskea kesäkelkkarataa ja pyöräillä. Hisseistä avautuu kaunis maisema ympäri vuoden.


https://www.op.fi//web/pohjolan-osuuspankki

Pohjolan Osuuspankki on yli 44 000 omistaja-asiakkaan omistama Lapin ykköspankki ja Euroopan unionin pohjoisin pankki. Toimimme 13 kunnan alueella Lapissa. Kahdestatoista kohtaamispaikastamme käsin palvelemme asiakkaita asiantuntevasti verkko-, mobiili-, puhelin- ja konttoripalveluissa.

Pyhä
www.pyha.fi

Tervetuloa tunturiin, ystävä. Kansallispuiston vieressä ihminen tuntee pienuutensa luonnon rinnalla. Pyhä on elämys, joka vaikuttaa pitkään jälkikäteenkin. Pyhän ystävyys on ikuista.


www.rovaniemenlukkopalvelu.fi

Rovaniemen Lukkopalvelu Oy on lukitukseen ja sähköisiin turvaratkaisuihin erikoistunut täyden palvelun lukkoliike. Kattavasta tarjonnastamme löytyvät perinteiset lukitustuotteet sekä modernit turvajärjestelmät. Lukituksen ajanmukaisuus sekä kunto ovat avainasemassa ihmisten, omaisuuden ja rakennusten suojelemisessa. Oikeat tuotevalinnat lisäävät turvallisuutta sekä lukitusympäristöjen käyttömukavuutta.

SantaSport
www.santasport.fi

Urheilun ja hyvinvoinnin keidas keskellä luontoa ja kaupunkia. Ounasvaara Resort ja Santasport Lapin Urheiluopisto palvelevat sekä perhelomalla että vapaa-ajasta nauttivia pariskuntia, yksittäisiä matkailijoita, porukoita ja yritysvieraita. Yhteistä kaikille vieraillemme on halu heittäytyä urheilulliseen elämäntapaan ja voida hyvin myös lomalla – pinnistelemättä. Meille sporttinen loma merkitsee leikkiä, seikkailua ja elämyksiä sekä sisätiloissa että ulkona Ounasvaaran ja koko Rovaniemen upeissa maastoissa.

Seven1
www.seven-1.com

Me olemme sinun. Täällä on aina kuppi kahvia ja kuunteleva korva. Kerro millaisen haasteen edessä olet. Me lähdemme mukaasi – täysillä. Lupaamme kilpailuetua muotoilulla ja joustavaa palvelua hauskalla meiningillä. Olemme mainostoimisto toimipaikkanaan Rovaniemi. Palvelujamme saat sinne missä ikinä oletkin.


www.vastuuremontti.fi

Ihmisen kokoisia remontteja. Vastuuremontti on toiminut jo vuodesta 1975 lähtien. Maalaamisen lisäksi saat meiltä remontit lattiasta kattoon. Haluamme tarjota mahdollisimman vaivattomia remontteja niin kodin laittajille kuin asumisen ammattilaisille. Palvelumme, Vastuuremontti, sisältää kaiken tarvittavan. Asiakkainamme on mm. yksityisiä ihmisiä, vuokranantajia, yrityksiä ja taloyhtiöitä.