Info

Tanja Poutiainen Sporttikerho

Santa Claus Ski Team ottaa vastuuta lasten liikuttamisesta Rovaniemellä

Santa Claus Ski Team jatkaa vuonna 2019 aloitettua 5–10-vuotiaille suunnattua Tanja Poutiainen Sporttikerhoa. Kerho toimii 2.9.2020-31.5.2021 maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:30–19:00.

Ympärivuotinen kerho tutustuttaa rovaniemeläiset lapset ja perheet monipuolisen liikunnan pariin. Sporttikerhossa liikutaan kouluvuoden ympäri vuodenaikoja hyödyntäen. Syksyllä yleisurheillaan ja voimistellaan. Talvella hiihdetään, luistellaan ja lasketellaan. Keväällä laskukauden päätyttyä pelataan pallopelejä. 

Fyysinen aktiivisuus on edellytys lapsen normaalille kasvulle ja kehitykselle. Kouluikäisten lasten liikuntasuositus on 1–2h tuntia päivässä. Kerhosta lapsi saa liikkumisen iloa ja oppii uusia taitoja kannustavassa ilmapiirissä. 

Perhe on tärkeä roolimalli liikunnallisten elämäntavan luomisessa. Osa Sporttikerhon harjoituksista on suunniteltu koko perheelle, jolloin vanhemmatkin ovat tervetulleita mukaan.

Kerho on maksullinen ja hinta sisältää Ounasvaaran kausikortin, Skipass-vakuutuksen, seuran jäsenmaksun sekä pääsymaksut mm. Rollohalliin. Kerho käynnistyy 2.9.2020 ja päättyy 31.5.2021 (koulujen loma-aikoina ei ole harjoituksia).

Tanja Poutiainen-Rinne toimii Sporttikerhon kummina ja kannustaa lapsia liikkumaan monipuolisesti. Alppihiihdon Olympia- ja MM-mitalisti kehottaa myös vanhempia lähtemään lasten harrastuksiin mukaan; ”Alppihiihto on ennen kaikkea koko perheen laji. Sporttikerhossa lapsi saa hauskoja liikuntakokemuksia ja samalla aikuinen vinkkejä, mitä kerhon ulkopuolella voisi pelata tai leikkiä.” 

Perustietoa Sporttikerhosta

Sporttikerhoa ohjaavat SCST:n lasten liikuntaan erikoistuneet ohjaajat. Kerho liikkuu Ounasvaaran alueella ja Rollohallissa.

Alppihiihtokauden aikana oppii turvallisen rinnekäyttäytymisen lisäksi ratalaskun perustaitoja kuten tasapainoa ja keppien pujottelua. Tanja käy myös pitämässä ainakin yhdet harjoitukset.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua Myclub-jäsenpalvelun kautta täytettävällä  ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisen jälkeen saat osallistumismaksusta laskun (laskutetaan loka-marraskuussa), jonka maksamalla vahvistat ilmoittautumisen.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Lisätietoja Tanja Poutiainen Sporttikerhosta saa osoitteesta  info@scst.fi, puh. 040 680 0451.

Facebook

Kerhon kuulumisia ja tunnelmia edeltävältä kaudelta löytyy facebook-sivuilta  https://www.facebook.com/sporttikerho

Tervetuloa mukaan!

Tanja Poutiainen Sporttikerho yhteistyössä