Liity jäseneksi

Santa Claus Ski Team ry:n jäsenmaksut kaudella 2019/2020

  • Henkilöjäsenet 30 €
  • Ainaisjäsenmaksu 250 €
  • Kannatusjäsenmaksu (yhteisöt) 150 €

Seuran urheilijat / valmennusryhmämaksu

Seuran urheilojoiden jäsenmaksu sisältyy valmennusryhmämaksuihin. Valmennusryhmämaksu kaudella 2019/2020 on 1.250,00 euroa (PS-ryhmä ja Audi-ryhmä).

Valmennusryhmämaksu sisältää jäsenmaksun lisäksi Ounasvaaran kausikortin, seura-asun ja seuran kaluston käytön.  Lisäksi urheilijoiden tulee hankkia joko lajilisenssi tai valtakunnallinen ski-passi.

Kausikortit seuran muille jäsenille

Seura jäsenille tarjoamme jäsenyyspaketteja, joihin sisältyy Ounasvaaran hiihtokeskuksen kausikortti. Jäsenyyspaketit on tarkoitettu talkoojäsenille (osallistuu seuran kisajärjestelyihin ym.), valmennusryhmissä olevien urheilijoiden vanhemmille, Masters-ryhmäläisille ja Tanjan Alppihiihtokoulussa olevien lasten vanhemmille.
Kysy erikoishintaisten kausikortin sisältävien jäsenyyspakettien tarkemmat tiedot ja hinnat sähköpostitse ijankala(at)gmail.com / Ilkka Jänkälä.

Valtakunnallinen Ski-passi

Ohjattuihin harjoituksiin sekä kilpailuihin osallistuminen edellyttää lajilisenssin tai Ski-passin hankkimista. Ne lunastetaan suoraan Suomen Hiihtoliiton internet-sivustolta. Ohjeet maksun suorittamiseen ja tarkat tiedot asiasta löytyvät SSF ry:n Internet-sivuilta osoitteesta www.skisport.fi/urheilijoille/lisenssit_ja_skipassit/ . Lisätietoja asiasta: minna.karhu@skisport.fi

Jäsenhakemus

Tietosuojaseloste

Täytäthän tiedot huolellisesti. Kun hakemus on käsitelty, lähetämme jäsenmaksulaskun sähköpostitse.

* Pakollinen tieto