Liity jäseneksi

Santa Claus Ski Team ry:n jäsenmaksut kaudella 2017/2018

  • Henkilöjäsenet 30 €
  • Ainaisjäsenmaksu 250 €
  • Kannatusjäsenmaksu (yhteisöt) 150 €

Seuran urheilijat / valmennusryhmämaksu

Seuran urheilojoiden jäsenmaksu sisältyy valmennusryhmämaksuihin, joista lähetämme tiedot ja laskut kun kauden maksut on päätetty.

Valmennusryhmämaksu sisältää jäsenmaksun lisäksi Ounasvaaran kausikortin, valmennuksen, kaluston käytön, kilpailuiden osallistumismaksut sekä mahdollisen ryhmäbudjetin (FIS/Huippuvalmennus, Audi ja PS Cup-ryhmät) edut.  Lisäksi urheilijoiden tulee hankkia joko lajilisenssi tai valtakunnallinen ski-passi.

Kausikortit seuran muille jäsenille

Seura jäsenille tarjoamme jäsenyyspaketteja, joihin sisältyy Ounasvaaran hiihtokeskuksen kausikortti. Jäsenyyspaketit on tarkoitettu talkoojäsenille (osallistuu seuran kisajärjestelyihin ym.), valmennusryhmissä olevien urheilijoiden vanhemmille, Masters-ryhmäläisille ja Tanjan Alppihiihtokoulussa olevien lasten vanhemmille.
Kysy erikoishintaisten kausikortin sisältävien jäsenyyspakettien tarkemmat tiedot ja hinnat sähköpostitse ijankala(at)gmail.com / Ilkka Jänkälä.

Valtakunnallinen Ski-passi

Ohjattuihin harjoituksiin sekä kilpailuihin osallistuminen edellyttää lajilisenssin tai Ski-passin hankkimista. Ne lunastetaan suoraan Suomen Hiihtoliiton internet-sivustolta. Ohjeet maksun suorittamiseen ja tarkat tiedot asiasta löytyvät SSF ry:n Internet-sivuilta osoitteesta www.skisport.fi/urheilijoille/lisenssit_ja_skipassit/ . Lisätietoja asiasta: minna.karhu@skisport.fi

Jäsenhakemus

Tietosuojaseloste

Täytäthän tiedot huolellisesti. Kun hakemus on käsitelty, lähetämme jäsenmaksulaskun sähköpostitse.

* Pakollinen tieto