Yhteistyökumppanit


Administer Oy

Administer Oy tarjoaa mahdollisuuden siirtyä vaivattomaan ja kustannustehokkaaseen sähköiseen taloushallintoon. Paperittomana ja reaaliaikaisena se helpottaa johtamista sekä säästää aikaa ja luontoa. Palvelu perustuu www-pohjaisen järjestelmän ja asiakkaalle nimetyn asiantuntevan taloushallinnon ammattilaisen yhdistelmään. Vuonna 1985 perustettu perheyritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa, joka työllistää noin 200 taloushallinnon ammattilaista Rovaniemellä ja koko Suomessa. Administer tarjoaa myös laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Asiakkaita ovat mm. Santa Claus Ski Team, useat johtavat hiihtokeskukset, Kemijoki Oy, sekä noin 1700 muuta yritystä, yhdistystä ja säätiötä eri toimialoilta. Administer on Suomen alppi- ja freestylemaajoukkueiden virallinen yhteistyökumppani.

Audi Finland & Pörhön Autoliike Oy

Audi on enemmän kuin pelkkä auto. Se on huippumuotoilua ja edistyksellistä teknologiaa. Se on ennennäkemättömiä innovaatioita ja turvallisuutta. Se on kiehtovaa historiaa ja huikeita visioita. Se on menestyksellistä urheilua ja kiehtovia tapahtumia. Se on kokemuksia ja elämyksiä.

Tervetuloa Pörhölle Audi-kaupoille. Pörhön Autoliike Oy on viisikymmentävuotias perheyhtiö, joka toimii kahdeksassa kaupungissa Pohjois-Suomen alueella.

Comeback Center

Comeback Center auttaa kuntoutumaan vaikeistakin vammoista yksilöllisesti laaditun tehokuntoutusohjelman avulla. Suomen parhaimmistoon kuuluvien ammattilaisten ja monipuolisten tilojen avulla kuntoutuja voi keskittyä olennaiseen – palaamaan takaisin suorituskykynsä huipulle. Kuntoutuja pääsee myös hyötymään Tanja Poutiaisen syvällisestä tietämyksestä huippu-urheilusta ja kuntoutuksesta.

Helly Hansen

Helly Hansenin tarina sai alkunsa Norjassa vuonna 1877, kun merikapteeni Helly Juell Hansen ryhtyi tuottamaan säänkestäviä varusteita merenkulun ammattilaisille. Historiansa aikana Helly Hansen on vakiinnuttanut asemansa ammattilaisten, urheilijoiden ja aktiiviliikkujien luottomerkkinä niin vesillä kuin vuoristoissa, ympäri vuoden.

Intersport Rovaniemi

Tervetuloa viihtymään Intersportin ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan palveltavaksi. Kuulumme kansainväliseen Intersport-ketjuun, joten olemme osa maailman suurinta urheilukauppaketjua. Monipuolinen valikoimamme rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä Intersport-ketjun omista merkkituotteista. Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat ja trendikkäät vaatteet ja jalkineet kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan.

Kemijoki

Vesisähköä vastuullisesti ja kustannustehokkaasti.

Koneliike Korteniemi

Koneliike Korteniemi on Rovaniemellä toimiva moottorikelkkoihin, mönkijöihin ja veneisiin erikoistunut pienkoneliike. Meiltä löydät niin uutuudet, vaihdokit, varaosat kuin tarvikkeet ja varusteetkin. Valikoimaamme kuuluvat myös mopot, moottori- ja raivaussahat sekä puutarhakoneet. Verkkokauppa palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa.

Lapin Kumi Oy

Lapin Kumi Oy:n tavoite on olla johtava rengasalan erikoisliike Lapissa. Tavoite saavutetaan tarjoamalla asiakkaille rengasalan parhaita ja laadukkaimpia tuotteita kottikärrynrenkaista isoihin maansiirtokoneen renkaisiin. Kaikki myymämme tuotteet pystymme itse asentamaan, huoltamaan ja korjaamaan.

Lapin yliopisto

Lapin yliopisto on Euroopan unionin pohjoisin yliopisto. Yhdistämme tiedettä ja taidetta aivan napapiirin tuntumassa Rovaniemellä, Lapin pääkaupungissa. Arktinen yliopistomme luo uutta tietoa, taitoa ja osaamista pohjoisen puolesta, maailmaa varten.

Lapland Hotels

Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 11 hotellia eri puolella Lappia sekä neljä laskettelukeskusta. Lapland Hotelsilla on noin
1 300 huonetta, huoneistoa ja mökkiä sekä noin 7 000 ravintolapaikkaa Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä,
Oloksella, Luostolla , Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä lisäksi hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä Äkäslompolon
kylässä, Oloksella, Pallaksella ja Luostolla.

LYNX / BRP

Me BRP:llä keskitymme luomaan innovatiivisia tuotteita, jotka muuttavat moottoriurheilumaailmaa. Työntekijämme jakavat näkemykset kanssamme ja olemme jatkaneet tätä perinnettä yli 60 vuotta. Toimitamme parhaita kokemuksia niin lumelle, veteen, tieosuuksille kuin minne vain.

Milwaukee

Ylpeys ammattitaitoon. Kunnioitus rehelliseen työhön. Omistautuminen muutoksien luomiseen.
Nämä ovat uskomuksia, jotka jaamme ammattimiesten ja –naisten kanssa. MILWAUKEE®. Nothing but Heavy Duty.

Laatu on tärkein prioriteettimme. Alkaen sähkötyökalun ammattikäyttäjän tarpeiden ymmärtämisestä, laatu muodostuu ylivoimaisten tuotteiden, komponenttien ja prosessien suunnittelusta ja jatkuu korkeatasoisten materiaalien ja tarvikkeiden käytön muodossa. Prosessi on valmis kyetessämme toimittamaan heavy duty -tuotteita, joita ammattilaiset tarvitsevat ja vaativat. Laadukkuus on kasvattanut Milwaukee Toolin mainetta vuodesta 1924 lähtien, ja on tänäkin päivänä yrityksen kasvun takana.

Neve

Neve on lappilainen, arktisen kiertotalouden monialakonserni. Palvelemme yli 60 000 paikallista asiakastamme sekä satojatuhansia matkailijoita. Olemme läsnä jokaisessa hetkessä luomassa menestystä pohjoiseen. Palveluihimme kuuluvat sähkönsiirto, vesihuolto, kaukolämmön tuotanto ja palvelut sekä myynti, infran palvelut, valokuituverkon rakentaminen ja palvelut, sähköisen liikenteen palvelut, digitaaliset palvelut ja kiertotalouden tuotteet.

Ounasvaara

Tervetuloa Oukulle! Ounasvaaran hiihtokeskus, tuttavallisesti Oukku, sijaitsee lähes Rovaniemen keskustassa. Kehittyvä hiihtokeskus kutsuu laskettelusta innostuneita läheltä ja kaukaa. Erityisen suosittu keskus on rauhallisuutta ja hyvää palvelua arvostavien lapsiperheiden keskuudessa. Rinteiden lisäksi Ounasvaaralla on paljon merkittyjä ja huollettuja reitistöjä sekä lukuisia hyviä maisemapaikkoja. Kesällä Ounasvaaralla voi laskea kesäkelkkarataa ja pyöräillä. Hisseistä avautuu kaunis maisema ympäri vuoden.

Pyhätunturi

Tervetuloa tunturiin, ystävä. Kansallispuiston vieressä ihminen tuntee pienuutensa luonnon rinnalla. Pyhä on elämys, joka vaikuttaa pitkään jälkikäteenkin. Pyhän ystävyys on ikuista.

Rovalappi Rakennus Oy

Rovaniemeläinen RovaLappi Rakennus Oy, entiseltä nimeltään Levi-Rakennus Oy, rakentaa ja saneeraa nykyaikaiset toimi- ja liiketilat Lapissa. Meiltä löydät myös toimivan kodin Rovaniemen keskustan tuntumasta, hyvien palvelujen läheisyydestä. Asuntorakentamisesta vastaa RovaLappi Kodit Oy. Laatumme kulmakiviä ovat omat vakituiset ammattilaiset, osaava työnjohto sekä tinkimättömyys kosteudenhallinnassa.

Santa Claus Office

Tervetuloa Joulupukin Kammariin, Joulupukki on tavattavissa Kammarissaan vuoden jokaisena päivänä! Joulupukin Kammari sijaitsee Joulupukin Pajakylässä, Rovaniemellä. Rovaniemelle pääsee julkisilla kulkuvälineillä lentäen, junalla, tai bussilla.

Santa Sport

Urheilun ja hyvinvoinnin keidas keskellä luontoa ja kaupunkia. Ounasvaara Resort ja Santa Sport Lapin Urheiluopisto palvelevat sekä perhelomalla että vapaa-ajasta nauttivia pariskuntia, yksittäisiä matkailijoita, porukoita ja yritysvieraita. Yhteistä kaikille vieraillemme on halu heittäytyä urheilulliseen elämäntapaan ja voida hyvin myös lomalla – pinnistelemättä. Meille sporttinen loma merkitsee leikkiä, seikkailua ja elämyksiä sekä sisätiloissa että ulkona Ounasvaaran ja koko Rovaniemen upeissa maastoissa.

Seven-1

Me olemme sinun. Täällä on aina kuppi kahvia ja kuunteleva korva. Kerro millaisen haasteen edessä olet. Me lähdemme mukaasi – täysillä. Lupaamme kilpailuetua muotoilulla ja joustavaa palvelua hauskalla meiningillä. Olemme mainostoimisto toimipaikkanaan Rovaniemi. Palvelujamme saat sinne missä ikinä oletkin.

Terveystalo Sport

Terveystalo Sport palvelee kaikkia liikkujia huippu-urheilijoista harrastajiin ja junioreista senioreihin. Lisäksi Terveystalo Sport toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Kattavat palvelumme auttavat liikunta- ja urheiluvammojen hoidossa sekä ennaltaehkäisyssä.