Tue seuran toimintaa


Miksi kumppanuus menestyvän alppihiihtoseuran – Santa Claus Ski Teamin – kanssa tuo sinulle muutakin kuin näkyvyyttä? Koska olet mukana joukkueessa.

Olet monen lapsen ja nuoren tukijoukoissa. Autat pitämään kustannukset kohtuullisina, jotta mahdollisimman moni voi jatkaa liikuntaharrastustaan. Joku heistä voittaa vielä mestaruuksia, mutta liikunnasta innostuminenkin ja tiimityön oppiminen on voitto.

Olemalla mukana Santa Claus Ski Teamin joukkueessa Brändisi on näkyvästi mukana vauhdikkaissa menestyksen hetkissä Suomessa ja ulkomailla. Mutta palkintopallille nouseminen ei ole kaikki mitä teet. Olet mukana pitämässä huolta täällä Lapissa lasten ja nuorten hyvinvoinnista.

Lajimme on haastava ja vaativa monella, mutta samalla myös erittäin antoisaa toimintaa koko perheelle. Kyseessä on yksilölaji, jota kuitenkin harjoitellaan ja kilpaillaankin aina maailman huipulle asti joukkueena. Yksi lajin hienous onkin se, että lapset ja nuoret (myös vanhemmat) oppivat toimimaan luontevasti ryhmässä, jossa on mukana eri-ikäisiä tyttöjä ja poikia sekä aikuisia.

Toimintamme rahoituksen peruspilareita ovat talkootyö, harrastajilta perittävät maksut ja yhteistyökumppaneidemme tuki. Santa Claus Ski Team on pyrkinyt kantamaan yhteiskuntavastuuta oman tärkeän toimintansa lisäksi myös osallistumalla eri tavoin paikalliseen hyväntekeväisyystyöhön. Seuramme arvoja ovat:

Yhteisöllinen - Tasa-arvoinen – Turvallinen - Monipuolinen

Lisätiedot Santa Claus Ski Team kumppanuusvaihtoehdoista:
Juha Jaakola, puh. 0400 676 088, juha@jaakola.com

Tervetuloa joukkueeseen!

 
Lapland hotels
Ounasvaara
Audi Porho
Administer
Helly Hansen
Comeback Center
Intersport Rovaniemi
Norrhydro
Lynx BRP
Lapin kumi
Terveystalo
Milwaukee
Neve – Napapiirin Energia ja Vesi Oy
Rovalappi
Redu
Seven-1
Kemijoki
Koneliike Korteniemi
Lumi Medical
Rovaniemen lukkopalvelu
Pyhätunturi
Santa Claus Office
 

Image