Seura

Santa Claus Ski Team ry on Rovaniemeläinen alppihiihdon erikoisseura. Seura tarjoaa mahdollisuuden harrastaa alppihiihtoa, sekä myös valmentautua ja kasvaa lajin huippu-urheilijaksi. Seuran urheilijat ovat menestyneet niin SM-tasolla kuin MM-kilpailuissa ja maailmancupissa. Laijiliiton Ski Sport Finlandin kansallisessa seuraluokittelussa seuramme on ollut jo vuosia kolmen parhaan seuran joukossa Suomessa.

Alppihiihtoharrastus antaa myös aikuisille upean mahdollisuuden olla tiiviisti mukana lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoiminnassa. Vanhempien mukanaolo mahdollistaa myös seuran toiminnan sekä kehittymisen ja tekee harrastuksesta mielekkäämmän myös lapsille. Seura toimii aktiivisesti vanhempien vapaaehtoistoiminnan myötä esimerkiksi arvostettuna kilpailujen järjestäjänä.

Aktiiviset vanhemmat ovat seuratoiminnan kulmakivi!

Lasten ja nuorten alppiharrastus vaatii vanhemmilta aktiivista panostusta. Vanhempien mukana olo seuran toiminnassa on erittäin arvokasta ja tärkeää.

Alppiharrastuksesta on mahdollisuus tehdä koko perheen yhteinen harrastus ja kokea elämyksiä niin rinteessä kuin rinteiden ulkopuolellakin.  Kaikkien tarvitse osata olla suksilla, sillä paljon mielekästä ja mukavaa tekemistä löytyy. Tehtäviin opastetaan ja annetaan ohjausta, eikä etukäteis tietoja tai taitoja tarvita. Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

Tervetuloa joukolla mukaan toimintaan!

Santa Claus Ski Team ry:n johtokunta