Seuraesittely


Santa Claus Ski Team ry on rovaniemeläinen alppihiihtoseura, joka on perustettu vuonna 2006. Seura tarjoaa mahdollisuuden harrastaa alppihiihtoa aina lasten, nuorten ja aikuisten harrastustoiminnasta, kohti huippu-urheilijan uraa. Seuramme on yksi Suomen menestyneimmistä alppiseuroista ja urheilijamme ovat pärjänneet loistavasti niin kotimaan kilpailuissa, kuin myös kansainvälisillä rinteillä.

Seuramme arvot, joiden mukaan toteutamme toimintaamme ovat: yhteisöllisyys, turvallisuus, tasa-arvoisuus sekä monipuolisuus.

Santa Claus Ski Team toivottaa jokaisen alppihiihdosta kiinnostuneen ilolla mukaan toimintaansa. Nähdään rinteillä! 

Yhteystiedot

Santa Claus Ski Team ry
Y-tunnus 2032043-1
info@scst.fi
c/o Klaus Kianen
Sateenkaari 16
96190 ROVANIEMI

https://www.santaclausskiteam.fi/
https://www.facebook.com/SantaClausSkiTeam
https://www.facebook.com/sporttikerho/
https://www.instagram.com/santaclausskiteam/

Seuran jäsenten siirto Myclubiin päivityspyynnöt; info@scst.fi

Santa Claus Ski Team ry:llä (SCST) on oikeus omassa harkinnassaan olla julkaisematta sille toimitettua materiaalia sekä poistaa palvelusta jo julkaistu materiaali. Aineiston tarjoaja myöntää SCST:lle oikeuden muokata, kopioida, julkaista tai olla julkaisematta kokonaan tai osittain kaikkia materiaalia jota sille on toimitettu. SCST pidättää oikeuden muuttaa sivuja tai estää pääsyn sivuille milloin tahansa siitä erikseen ilmoittamatta.

Ostolaskut

Pyydämme toimittamaan kaikki meille osoitetut laskut verkkolaskuina seuraavaan osoitteeseen:

OVT-tunnus: 003720320431   Operaattori: BasWare

Mikäli ette pysty toimittamaan laskuja verkkolaskuina pyydämme toimittamaan laskut paperisena osoitteeseen: Santa Claus Skl Team ry, PL 176, 00101 HELSINKI

Laskuja voi toimittaa myös sähköpostilla osoitteeseen: Iaskut@administer.fi