5/2020: Kuukausikirje ja kutsu seuran kevätkokoukseen

Santa Claus Ski Teamin katse käännetty tulevaan kesään ja ensi kauteen.

Kesä kolkuttelee ovella. Kauden päättäjäiset siirtyvät syksyyn erikseen ilmoitettavaan ajankohtaan. Seuran stipendit ja palkitsemiset jaetaan myös tuolloin.

Kesäharjoittelukausi alkaa 2.6 ja kestää 16.8 saakka. Kesäharjoitteluohjelma sisältää kolme viikkoharjoitusta tiistaisiin, torstaisin ja sunnuntaisin. Harjoitusohjelma sisältää harjoitteita, jotka urheilija voi tehdä omatoimisesti tai yhdessä ryhmänä. Kesäharjoittelu tulee vaatimaan vanhempien mukanaoloa ja tästä tullaan viestimään erikseen ryhmiä. Kesäharjoitteluun voi osallistua kaikkien ryhmien urheilijat.

Ryhmäjako uudistuu ensi kaudelle. Ohessa liitteenä tulevan kauden lopulliset ryhmäjaot ja kausimaksut sisältöineen. Ilmoittauduthan tulevan kauden ryhmiin vielä toukokuun aikana MyClubin kautta.

Määrittelimme hallituksessa 11kk sitten seuramme toiminnan ytimeen neljä arvoa: yhteisöllisyys, monipuolisuus, turvallisuus ja tasa-arvoisuus. Toivon ovat mahdollisimman usein toteutuneet myös vallitsevasta koronavirustilanteesta huolimatta. Seuramme kevätkokous pidetään ajallaan, mutta etänä. Kevätkokouksessa valitaan hallitus tulevalle toimikaudelle. Nyt päättyvän toimikauden osalta aktiivisen hallitustyöskentelyn jättää Ilkka Jänkälä. Iso kiitos Ilkalle mukana olosta ja panoksesta seuran hyväksi.

Kevätkokoukseen pääset osallistumaan etälinkin kautta sunnuntaina 31.5. klo 14. Kokouksessa käydään läpi kulunut kausi ja määritellään tulevan toimikauden hallitus. Kokoukseen lähetetään erillinen linkki ja ohjeet osallistumiseksi. Kokouksen asialista ohessa. Kokouspaikka on Aittatie 3 (Y-North).

Terveisin,

Antti