Kuukausikirje: Joulupukin virallisen alppihiihtoseuran loppuvuosi

Kirjoitan tätä kuukausikirjettä hieman ylpeänä, nimittäin Joulupukin virallisessa alppihiihtoseurassa on toiminta täydessä vauhdissa ja lumikausi hienosti käynnistynyt.

Meillä pyörii suunnitelman mukaisesti 14-18 ohjattua viikkoharjoitusta eli vähintään 2-3 joka ilta. Tämä on varsin hyvä määrä meidän kokoiselle seuralle, jossa aktiivisia harrastajia kuluvalla kaudella on n. 70. Vauhtia toimintaan on tuonut varsin aikainen lumentulo. Seura-aktiivien muistissa ei ole montakaan vastaava talvea, jossa vedämme “täysillä” kotirinteessämme jo ennen joulua. Todella hienoa!

Seuramme Kia- ja FIS-laskijoilla on ollut hyvä alkukausi. Menestystäkin on tullut ja näyttää siltä että seurastamme olisi menossa 2-3 urheilijaa Italiaan nuorten epävirallisiin MM-kisoihin tammi-helmikuun vaihteessa. Joukkueet vahvistetaan lähiaikoina. Kisoihin on kutsuttu myös seurakehittäjämme ja Kia-valmentajamme Kaisa Puttonen Suomen joukkueen toiseksi valmentajaksi. Edellisten lisäksi seuraamme ja Suomea edustivat Levin maailmancupissa Julia Toiviainen sekä ensikertalainen Turo Torvinen hienoin suorituksin.

Saimme vietyä kuluneen viikon maanantaina läpi kauden ensimmäiset patsaskisat “pukkipujotteluna”. Paikalla oli 20 laskijaa ja esilaskijana itseoikeutetusti Joulupukki. Hauska ja rento ilta huipentui lahjojen jakoon.

Erityistä joulumieltä on itselleni tuonut seuramme vapaaehtoistyö. Useat vapaaehtoiset laittavat viikottain sukset jalkaan varmistaakseen treenien ja kisojen toteutumisen ja niiden turvallisen läpiviennin. Erityiskiitos kaikille teille, jotka olette toiminnassa mukana.

Seuramme arvot ovat turvallisuus, monipuolisuus, tasa-arvoisuus ja yhteisöllisyys. Toivon että nämä ovat näkyneet pienempinä ja isompina asioina harrastamisen arjessa. Pidetään nämä mielessä myös ensi vuonna. Rauhallista joulua ja onnea uuteen vuoteen kaikille!

Hallituksen puolesta,

Antti
e. info@scst.fi
p. 0400 694 008