Kuukausikirje: ”Törinää tuntureihin”

Tammikuussa on todellakin pistetty ”törinää tuntureihin”: Olemme olleet seurana näkyvillä eri yhteyksissä useampaan otteeseen viimeisen kuukauden aikana. Järjestimme tammikuussa Pyhällä Kia Tourin osakilpailun. Pyhän kisan perusteella Chiara ja Jesperi valittiin epävirallisiin MM-kisoihin Italiaan. Lisäksi kyseisiin kisoihin valittiin meidän Kaisa valmentajaksi. Italiassa edustajamme suoriutuivat kovatasoisesta kisailuista erinomaisin arvosanoin. Seurastamme oli myös juttu Lapin Kansassa tammikuussa, jonne kuviin pääsi koko PS-ryhmä 😉 Innsbruckissa oli Mastereiden talvikisat jossa Junturan Aarne pärjäsi mainiosti ja juuri tätä kirjoittaessa tuli vielä tieto että Riia on voittanut Vuokatissa paripujottelun FIS-kisan. Syksyn ja alkutalven työ alkaa muuttumaan näkyväksi. Hienoa!

Aikuisten Alppihiihtokoulu ja Intersport ratalaskukoulu (molemmat SCST:n järjestäminä) ovat parhaillaan menossa. Kutsukaa tuttavia ja lajista kiinnostuneita mukaan erityisesti jälkimmäiseen kokeilemaan lajia ja ehkä päästää ”alppikärpänen puraisemaan”. Meillä on lisäksi junnuille tarjolla loppukaudeksi ns. puolikausipaketit, joiden kautta voi lajista kiinnostuneet päästä hyvin mukaan vielä loppukauden touhuihin. Lisätietoa näistä tarvittaessa Kaisalta (info@scst.fi).

Helmikuussa laitetaankin sitten seuraava vaihde silmään tapahtumien osalta. Kia Tourin Tampereen ns. ”City Event” siirrettiin lumenpuutteen vuoksi Ounasvaaralle 7.-9.2. Olemme sitoutuneet seurana olemaan mukana järjestelyissä. Lisäksi helmikuussa pidetään PS Cup Pyhällä myös meidän järjestämänä. Olettehan varmasti käyneet kaikki vapaana olevat talkoolaiset (uudet ja vanhat + seuran ulkopuoliset) jo ilmoittautumassa loppukauden kisojen organisaatioihin? Tekemistä on varmasti kaikille. Tässä vielä ilmoittautumislinkki: http://www.santaclausskiteam.fi/kilpailutoiminta/ilmoittautuminen-kilpailuorganisaatioihin-2019-2020/

Meillä on lunta ja pakkasta riittää. Tämä on etuoikeus, josta saa ja pitää nauttia.

Nähdään rinteessä!

t. Antti