Seuratiedote kesäkuu 2022 / Valmennusryhmäinfo kausi 2022-2023

Alppihiihtäjät tehdään kesällä!

Toisin sanoen, ennen kuin kun edellinen kausi ehtii kunnolla päättyä, niin seuraava jo käynnistyy ainakin osalla urheilijoista ja seuratoimijoista 🙂

Tästä tiedotteessa löydät joitakin perustietoja liittyen tulevaan kauteen mukaan lukien valmennusryhmien kausimaksutiedot. Tarkentavia tietoja päivitämme kesän ja syksyn aikana. Tiedotteen liittenä myös seuran toimintasuunnitelma kaudelle 2022-2023.

SEURAN VALMENNUSRYHMÄT KAUSI 2022/2023

Kaudella 2022/2023 seurassa toimivat jo viime kaudelta tutut valmennusryhmät, jotka ovat:

Tanja Poutiainen Sporttikerho

Sporttikerhon toiminta alkaa 29.8.2022 ja ilmoittatuminen on jo käynnissä.

Tanjan Sporttikerhon kausimaksu on 585,00 euroa (laskutus kahdessa erässä heinäkuu 2022/tammikuu 2023). Kausimaksu sisältää mm. valmennuksen, Ounasvaaran kausikortin, seuran jäsenyyden ja vakuutusturvan (Skipassi)..

Lisätiedot Sporttikerhosta ja linkki ilmoittautumiseen löytyy osoitteesta:
https://www.santaclausskiteam.fi/tanja-poutiainen-sporttikerho/

Taitoryhmä

Taitoryhmä on seuraava askel harrastamisessa seurassa Sporttikerhon jälkeen. Taitoryhmässä lapset voivat harrastaa alppihiihtoa, ilman painetta kisaamiselle. Taitoryhmän harjoitukset alkavat elokuun lopulla.

Taitoryhmän kausimaksu kaudella 2022-2023 on 600,00 euroa, Tanjan Sporttikerhosta siirtyville 500,00 euroa (laskutus kahdessa erässä elokuu 2022/tammikuu 2023). Kausimaksu sisältää mm. valmennuksen, Ounasvaaran kausikortin, seura-asutakin, seuran jäsenyyden ja vakuutusturvan (Skipassi).

Lisätiedot Taitoryhmästä ja linkki ilmoittautumiseen löytyy osoitteesta:
https://www.santaclausskiteam.fi/taitoryhma/

Race 10-12 – ryhmä

Race 10-12 -ryhmässä aloitetaan harjoittelemaan monipuolisesti jo hiukan enemmän ja myös kilpailuissa käydään harjoittelemassa kauden aikana useammin. Myös kesäharjoittelu ja talven harjoitusleirit isommissa mäissä tulevat mukaan tässä ryhmässä.

Race 10-12 – ryhmän kausimaksu kaudella 2022-2023 on 1.250,00 euroa (laskutus neljässä erässä). Kausimaksu sisältää mm. perusvalmennuksen (ei leirit/kisat), Ounasvaaran kausikortin, seuratakin, seuran jäsenyyden ja vakuutusturvan (Skipassi).

Lisätiedot Race 10-12 – ryhmästä ja linkki ilmoittautumiseen löytyy osoitteesta:
https://www.santaclausskiteam.fi/kisa-8-12/

Race 14-18 – ryhmä

Vanhemmassa Race-ryhmässä siirrytään opettelemaan jo tavoitteellisemmankin kilpaurheilijan toimintaa. Ryhmä toimii yhteistyössä mm. yläkouluakatemian kanssa. Race 14-18 – ryhmän urheilijat osallistuivat aluekilpailujen lisäksi kauden aikana kattavasti valtakunnallisen Kia Ski Tourin osakilpailuihin ja sekä SM-kilpailuihin

Race 14-18 – ryhmän kausimaksu kaudella 2022-2023 on 1.350,00 euroa (laskutus neljässä erässä).. Kausimaksu sisältää mm. perusvalmennuksen (ei leirit/kisat), Ounasvaaran kausikortin, seuratakin ja seuran jäsenyyden. Ryhmän urheilijat vastaavat itse lisenssi- ja vakuutuskustannuksista.

Lisätiedot Race 14-18 – ryhmästä ja linkki löytyy osoitteesta:
https://www.santaclausskiteam.fi/kisa-14-16/

Masters-ryhmä

Santa Claus Ski Teamin Masterit harjoittelivat myös ahkerasti läpi kauden. Vaikka Masters-ryhmä toimiikin oman mottonsa ”Omaksi iloksi, muiden huviksi” mukaisesti rennolla asenteella, niin kilpailuviettikin vie välillä mukanaan 🙂

Masters-ryhmän kausimaksu koostuu jäsenmaksusta 30 euroa, kalustomaksusta 90,00 euroa sekä Ounasvaaran kausikortista 199,00 / 249,00 euroa (basic- tai Superkausikortti. Lisenssi- ja vakuutusturvasta vastaavat urheilijat itse.

Lisätiedot Masters – ryhmästä ja linkki ilmoittautumiseen löytyy osoitteesta:
https://www.santaclausskiteam.fi/masters/

FIS ja maajoukkueurheiljat

Seuramme huippu-urheilijat harjoittelevat pääosin eri alppikouluissa (Ruka ja Levi) sekä maajoukkueryhmissä. Seura tukee seurassamme kasvaneita huippu-urheiljoitamme mm. kilpailujen osallistumismaksujen muodossa.

FIS- ja maajoukkue urheiljat maksavat seuran jäsenmaksun 30,00 euroa ja kalustomaksun 120 euroa, mikäli käyttävät seuran kalustoa toistuvammin Tottorakalla.

Seuran FIS- ja maajoukkueurheiljat löytyvät täältä:
https://www.santaclausskiteam.fi/fis/

SEURAN JÄSENYYS (Muut kuin valmennusryhmien urheiljat)

Nyt kaikki liittymään mukaan huippuseuraan! Liittymällä jäseneksi tuet samalla nuorten urheijoidemme harrastusta.

Jäsenmaksut kausi 2022/2023:
– Henkilöjäsenet 30,00 euroa
– Ainaisjäsenmaksu 300,00 euroa
– Kannatusjäsenmaksu (yhteisöt) 150 euroa

Voit liittyä jäseneksi täällä:
https://scst.myclub.fi/flow/events/4172150

Myös urheilijoiden huoltajat ovat erittäin tervetulleita seuran jäseneksi!

SEURAN NETTISIVUT JA SOMEKANAVAT

Seuran tiedottamista hoidetaan nettisivuilla ja somekanavissa:
www.santaclausskiteam.fi
www.facebook.com/santaclausskiteam
www.facebook.com/sporttikerho
www.instagram.com/santaclausskiteam
www.twitter.com/SantaClausSki

LISÄTIEDOT

Lisätietoja valmennusryhmistä ja seuran muistakin asioista saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@scst.fi tai soittamalla 040 680 0451. Seuran hallinto ja taustatyö tehdää pääosin vapaaehtoistyönä eli emme aina pysty vastaamaan heti, mutta teemme parhaamme, jotta vastaukset kysymyksiin tulevat mahdollisimman nopeasti.
 

Aurinkoista kesää ja vauhdikasta alkavaa kautta kaikille!