SUUN TERVEYSTALOT Etuhinta hammastarkastuksesta!

”Vaikka me muuten pitäisimme hyvää huolta kunnostamme, suunterveys usein unohtuu. Suunterveys on kuitenkin yhtä lailla hyvä muistaa, sillä hampaiden ja ikenien kunto vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin”.

Huolenpitoon kannustamiseksi Suun Terveystalot tarjoavat nyt kaikille Terveystalon yhteistyöurheiluseurojen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen hammastarkastuksen etuhintaan 69 €. Etuhinta koskee hammaslääkärien (ei erikois-) arkisin tekemiä tarkastuksia, ja sisältää Kela-korvauksen ja palvelumaksun. Etuhintaisen tarkastuksen saat varmistettua joko kirjoittamalla ”SPORT24” lisätietokenttään verkkoajanvarauksessa, tai viimeistään ilmoittamalla samaisen koodin vastaanotolle saapuessa. Etuhintainen aika tulee varata viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Ajan pääset varaamaan tästä.

Lisälukemista suunterveyden ja urheilun ympäriltä:

-Tiedät ehkä maksimaalisen hapenottokykysi, leposykkeesi, sydämen ikäsi ja unesi laadun viime yönä. Mutta tunnetko BOP-indeksisi?

-Vähäkaloriset energiajuomat ja terveelliseksi mielletyt kombuchat ovat monien huulilla. Moni pitää tällaisia hyvinvointijuomia terveellisinä, mutta Terveystalon ylihammaslääkäri Ritva Lindbladin mukaan asia ei ole niin yksioikoinen.

Jos kaipaat muutakin palvelua suunterveyteen liittyen, niin meille Terveystalon suunterveyden palveluihin voit aina varata ajan sujuvasti verkossa, Terveystalo-sovelluksesta tai puhelimitse 0900 30 000.

Ystävällisin kevätterveisin,

Suun Terveystalot