Masters

SCST_Masters_kansikuva_JouniLaaksomies

”Omaksi iloksi ja muiden huviksi”

Masterit on Santa Claus Ski Teamin oma treeniryhmä aikuisille. Ryhmässä on laskijoita hyvin erilaisista taustoista. Osa porukasta on entisiä kilpalaskijoita, kun taas iso osa ryhmän jäsenistä on innostunut alppihiihdosta myöhemmällä iällä. Tämä ryhmä on loistava mahdollisuus esimerkiksi vanhemmille, joiden lapset kisaavat seurassa ja intoa alppihiihdon aloittamiselle löytyy myös itseltä.

Talvella Masterit harjoittelevat kotirinteessä Tottorakalla tiistaisin ja sunnuntaisin. Kauden ensimmäisissä harjoituksissa keskitytään tekniikkaan ja alppihiihdon perusasioihin. Kauden aikana Masterit laskevat myös lukuisia kertoja radalla, lajeina pujottelu ja suurpujottelu. Osa ryhmän laskijoista on pärjännyt hienosti myös Mastereiden alppikisoissa niin kotimaassa, kuin myös ulkomailla. Heillä on siis hyvin tietoa ja taitoa, jota mielellään jakavat treenikavereilleen eteenpäin. Laskukauden aikana ryhmä tekee myös treenireissuja tunturikeskusiin. Kerran vuodessa tehdään myös yksi isompi reissu, yleensä Pohjois-Norjan tai -Ruotsin upeisiin maisemiin. Laskukauden päättää jo perinteeksi muodostunut reissu Pallakselle touko-kesäkuussa. Kesällä Masterit maastopyöräilevät ja lenkkeilevät yhdessä, jotta ollaan tulevalla kaudella huippukunnossa.

Henki ryhmän sisällä on rentoa ja jokainen innokas harrastaja otetaan ilolla mukaan toimintaan. Mastereiden motto ” Omaksi iloksi ja muiden huviksi” kuvastaa täydellisesti ryhmän rentoa meininkiä.

Ryhmä on järjestänyt jo useana vuonna aikuisten alppihiihtokoulun Tottorakalla. Kyseisessä koulussa opetellaan alppihiihdon perusasioita. Edellisten kausien perusteella voimme todeta, että osallistujien kehitys näiden viikonlopun mittaisten kurssien aikana on ollut huima. Tämän kurssin tavoitteena on myös innostaa paikallisia aikuisia mukaan alppihiihdon pariin ja osaksi Mastereiden toimintaa.

Urheilijat

Alasuutari Hannu-Pekka
Haiko Joonas
Hietanen Tuija
Juntura Aarno
Kaartinen Matti
Kaikkonen Sanna-Kaisa
Kuusisto Mikko
Lehtola Harri
Marski Eero
Moilanen Karin
Mäkiranta Mari
Määttä Esko
Nyyssölä Tuomo
Ruha Jukka
Saukkoriipi Teemu
Snellman Lauri
Stark Jonas
Stark Raimo
Sunila Saara
Tahvanainen Juha
Tahvonen Juha
Teppo Matti
Tirronen Susanne
Uski Janne

Harjoitukset

Tiistaisin klo 17.45 – 19.30 Kuntorinteessä
Sunnuntaisin 14.30 – 16.45 Kuntorinteessä

Reissut

Päivämatkoja tunturikeskuksiin viikonloppuisin
Keväisin Pohjois-Ruotsi/Pohjois-Norja
Kauden päätösreissu Pallas/Pyhäkuru

Yhteystiedot

aarno@totaldesign.fi
jukkaruha@gmail.com
tuija.hietanen@redu.fi

Harjoitukset ja tapahtumat verkossa

https://alppimasterit.nimenhuuto.com
https://www.facebook.com/groups/492237437461958/?fref=ts  (suljettu ryhmä, linkki ei ehkä toimi)

SCST_Masters_sisaltokuva_AnnaPakkanen