Yhteisharjoitukset peruttu loppukauden osalta

SCST – Koko seuran yhteinen tiedote 3.4.2020

Seuran hallitus on päättänyt peruuttaa kaikki loppukauden yhteisharjoitukset, joissa on mahdollisuus lähikontakteille. Aiemman hallituksen päätöksen jälkeen myös Ounasvaara on ilmoittanut keskeyttävänsä kauden, joten hissiavusteinen laskeminen on päättynyt niiltäkin osin.

Tästä johtuen suosimmekin loppukaudelle omaehtoista treenaamista, jota varten aktivointia on joiltakin osiltaan jo tehtykkin.

Seura toimii kuitenkin myös poikkeusaikana. Seurallamme on muutama kanava, jota kautta voimme pitää yhteyttä, tsempata ja haastaakkin toisiamme 😉 Kanavat ovat:
– Facebookissa seuran oman sivun lisäksi on suljettu ryhmä ”SCST Alppijuniorit”, jonne voit pyytää kutsun Facebookin kautta
– Ota seurantaan seuran Insta-tili (@santaclausskiteam)
– Tänne voi postata hästägeillä #santaclausskiteam #kotonakuntoon #vaihtoehtotreeniä #seurasydan kuvia ja videoita esim teemalla “Tsemppivideoista ideoita”.
– Kanavissa olevat postaukset voivat olla hauskoja tai vakavia, kunhan niissä on liikettä. Haasteita saa jakaa, myös muille seuroille 😉

Nuoremmille Sporttikerholaisille, jotka eivät vielä Instagramissa tai vastaavissa ole, on mahdollista saada ohjeita ja ideoita liikkumiseen omilta valmentajilta. Valmentajamme voivat pyynnöstä antaa myös etäohjausta treenaamiseen ja tekniikkaan.

Seuramme perinteinen kauden päätösjuhla palkitsemisineen joudutaan myös siirtämään. Seuraamme THL:n ohjeistusta ja palaamme tätä koskevaan aikatauluun kevään aikana.

Palaamme ensi viikon alussa vielä tarkemmin ryhmäkohtaisiin käytänteisiin loppukauden osalta.

SCST Hallituksen puolesta,

Antti